Bart de Leeuw

Fysio-en Manueeltherapeut

Na mijn afstuderen aan de Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan in 2007 ben ik direct aan de slag gegaan bij deze praktijk. In 2008 heb ik een cursus echografie gevolgd en later dat jaar ben ik gestart met de 3 jarige Master Manuele Therapie aan de SOMT in Amersfoort. Deze studie heb ik in 2011 afgerond. Van 2013 tot en met 2015 heb ik aansluitend hierop nog een Universtaire Master aan de Vrije Univeriteit in Brussel afgerond. 
In november 2019 heb ik de praktijk overgenomen. 

In de praktijk richt ik mezelf met name op rugklachten, nekklachten, schouderklachten, knieklachten en hand/pols klachten.
Vanuit mijn interesse gebieden ben ik aangesloten bij het Schoudernetwerk Zuid-Oost Nederland (SNZON) dat onderdeel uitmaakt van Schouder Netwerk Nederland (SNN)Rugnetwerk Zuid-Oost Nederland (RNZON) en Knienetwerk Brabant.  Bij SNZON ben ik actief als voorzitter en bij RNZON ben ik actief als bestuurslid. 

Direct na mijn afstuderen aan de SOMT in Amersfoort ben ik stagedocent geworden. In deze rol begeleid ik collega fysiotherapeuten die bezig zijn met hun master studie. Tevens ben ik hiervoor ook actief als examinator. 

In 2021 heb ik de opleiding tot Extended Scope Specialist afgerond en ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Extended Scope Specialisten (NVES).