De kwaliteit van onze zorg

Het hebben van lichamelijke klachten is vervelend. Vaak ook pijnlijk en het maakt je kwetsbaar. Dan wil je ook dat je kunt vertrouwen op je fysiotherapeut. Dat je de beste zorg krijgt, je op je gemak voelt en de bezoeken aan onze praktijk als prettig ervaart.

AREY20220701-0201.jpg

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat al onze therapeuten de benodigde opleidingen en ervaring hebben. We streven ernaar dat je vriendelijk en professioneel wordt geholpen in onze praktijk. Wij kunnen er van alles aan doen om dat te garanderen. Maar als we zeker willen weten dat onze inspanningen ook zo worden ervaren door onze cliënten, dan kunnen we je dat het beste zelf vragen!

Daarom maken wij gebruik van Qualizorg. Zij zijn gespecialiseerd in het verzamelen, beheren en inzichtelijk maken van kwaliteitsindicatoren in de gezondheidszorg. Dit is voor ons een gecertificeerde en betrouwbare partner waarmee wij patiëntentevredenheidsonderzoek kunnen doen en onze resultaten kunnen vergelijken met andere zorgverleners.

Nadat je bij ons in behandeling bent geweest ontvang je dus een e-mail (van Qualiview) waarin je gevraagd wordt onze zorgverlening te beoordelen. Het helpt ons enorm als je deze invult, alvast hartelijk dank!

 

Jouw ervaring is belangrijk!